Blogi,  Retseptid

KOHUPIIMAKOOK

Hea meelega jagan teiega uudist, et lõpetasin Precision Nutrition toitumisnõustaja õppe ja tähistamiseks jagan oma kohupiimakoogi retsepti, mille minu kriitiline koogipolitsei heaks kiitis. 😋

Koogi valmistamiseks läheb sul vaja:
⭐2 küpset banaani
⭐400g vanillimaitselist kohupiima
⭐200g maitsestamata kohupiima
⭐3 muna
⭐1 apelsini koor
⭐80g täisterakaerahelbeid
⭐50g datleid
⭐200g Salvesti õunakastet (mina kasutasin emme tehtud🍏😉)

Klopi munad vahtu, seejärel purusta sinna juurde kahvliga küpsed banaanid, lisa kohupiimad ja sega ühtalseks massiks. Nüüd riivi apelsinikoor ja lisa segule.
Teises kausis sega kaerahelbed, eelenevalt (mõned minutid) leotatud ja purustatud datlid ja õunakaste. Paiguta saadud segu koogivormi põhja ning kalla peale kohupiimasegu ning pista 180C ahju umbes 40 minutiks.

Kogu koogi kaloraaž tuli 1756kcal, millest 51% olid süsivesikud, 26% rasv ja 23% valk. See teeb ühe koogitüki (kui jagada kook kaheksaks) kaloraažiks 220kcal, millest 27g on süsivesikud, 6g rasv ja 12g valk.

PS! Muidugi oleneb täpne kaloraaž sellest, millist kohupiima ja õunakastet sa kasutad. 

Proovi järgi ja anna teada, kuidas sulle maitses.❤

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga