fbpx

Toitumisnõustamine

Me oleme ühtne tervik ning toitumine on üks osa sellest. Usun, et toitumine on midagi enamat kui lihtsalt erinevate toiduainete sisse söömine. See on tegevus millega täidame oma keha vajalikku kütuse, energia ja elujõuga.
Toitumisest saab alguse meie enesetunne, meie energia ja meie füüsiline ja vaimne vorm. Meil on kombeks vaigistada oma keha signaale erinevate ainetega nagu kohvi, suhkur, alkohol ning samuti reeglitega, mida keegi teine meile ette kirjutab.

Aga, mis oleks kui sa võtaksid veidi aega ja pühenduksid oma keha tundmaõppimisele? Personaalses toitumisnõustamises võtame aluseks SINU hetkeolukorra ja alustame täpselt sealt, kus sina täna oled. Võtame fookusesse sinu toitumusharjumuste kujundamise samm-sammu haaval, niiet sa õpid sinule sobivas tempos oma keha tundma ja vajaduspõhiselt toituma. Niiet mõne aja pärast saad sa usaldada oma keha valikute tegemisel ja elada täisväärtulikult ning tähistada elu.

Toitumisnõustamise käigus õpid:

Kui soovid minu abiga püsivaid muutusi luua, soovitan võtta vähemalt 3 toitumisnõustamise seanssi, aga üks kord kohe kindlasti parem kui mitte midagi.  

Toitumisnõustamise paketid

  • 1x toitumisnõustamine – 60€ (75-90 minutit)
  • 3x toitumisnõustamine – 150€ (esmane 75 minutit, järgmised 60 minutit)
  • 5x toitumisnõustamine – 225€ (esmane 75 minutit, järgmised 60 minutit)